Uitgeverij Bébert : Edities 1980-1985 : Overzichtstentoonstelling. - Uitgeverij Bébert (Den Haag : Staal Bankiers NV, 1986)
Komrij, Gerrit ; Brouwers, Jeroen ; Andringa, Hans ; Henderikse, Jan ; Eijkelboom, J. ; Schippers, K. ; Van Der Kaap, Gérald ; Gubbels, Klaas ; Schoonhoven, J.J. ; Armando ; Knowles, Christopher ; etc.
Uitgeverij Bébert : Edities 1980-1985 : Overzichtstentoonstelling, Staal Bankiers, Den Haag, tot 1 maart 1986
boek