'89 : Prijs voor laureaten academies. - Hof ter Nederloo, Sint-Pieters-Leeuw (Sint-Pieters-Leeuw : De Vrienden van Nederloo, 1990)
Angenot, Eric ; Biron, Reinhilde ; Blauwbloeme, Rudy ; Blyaert, Marc ; Brozova, Daghar ; Deldicque, Genevieve ; De Smedt, Marina ; Dons, Frank ; Gijs, Frank ; Gombeer, Cas ; Godderidge, Helene ; Haers, Achiel ; Henrion, Mick ; Leemans, Irma ; Limani, Fatmir ; Loos, Linda ; Minquet, Bernart ; Schokkaert, Ingrid ; etc.
'89 : Prijs voor laureaten academies / Prix pour laureats d'academies / Preis belohnung fuer akademiepreistraeger, Hof ter Nederloo, Sint-Pieters-Leeuw, 20 oktober - 12 november 1989
boek