De jaren "zestig". - Hof ter Nederloo, Sint-Pieters-Leeuw (Sint-Pieters-Leeuw : De Vrienden van Nederloo, 1989)
Bervoets, Fred ; Burssens, Jan ; Decock, Gilbert ; Dries, Jan ; Grooters, Jules ; Landuyt, Octave ; Mara, Pol ; Mendelson, Marc ; Minnaert, Frans ; Peire, Luc ; Raveel, Roger ; Saverijs, Jan ; Sempels, Geo ; Somville, Roger ; Spilliaert, Pol ; Swimberghe, Gilbert ; Theys, Yvan ; Van Breedam, Camiel ; Vandenbranden, Guy ; Van den Driessche, Lucien ; Vandercam, Serge ; Vervisch, Godfried
De jaren "zestig", Nederloo, Sint-Pieters-Leeuw, 20 mei - 2 juli 1989
boek