Meesterwerken uit privé-verzamelingen met als thema "Dieren met of zonder mensen". (Antwerpen : BP Building, 1976)
Snijders, Frans ; Fyt, Jan ; Bouts, Albert ; Bril, Paul ; Savery, Roeland ; Jordaens, Jacob ; Van Kessel, Jan ; Stevens, Joseph ; Dupuis, Maurice ; Stevens, Alfred ; Stobbaerts, Jan ; Tytgat, Edgard ; Magritte, René ; etc.
Meesterwerken uit privé-verzamelingen met als thema "Dieren met of zonder mensen", BP Building, Antwerpen, 16-10-76 tot 14-11-76
boek