Fotofestival Naarden : Catalogue. (Amsterdam : Focus, 1993)
Sacha ; Van der Hilst, Robert ; Jesse, Nico ; Neuteboom, Boudewijn ; van Iperen, Niels ; van Rossen, Lex ; Verhoeff, Bert ; Crone, Werry ; Visscher, Henk ; De Keyzer, Carl ; Kroon, Esther ; Jukkema, Miep ; Dijkstra, Rineke ; van Gog, Truus ; van Lamsweerde, Inez ; Lixenberg, Dana ; Tas, Henk ; Ververs, Angeliek ; Blanca, Paul ; etc.
2 ex. : Catalogus, 82 p. + persboek, ongepag.
Fotofestival Naarden, Gemeente Naarden, 15 mei - 6 juni 1993
boek