Werken op - met papier in Nijmegen en omgeving. (Nijmegen : Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', 1982)
Andriessen, Cees ; Arts, Arno ; de Bekker, Joep ; Beks, Maarten ; Beugeling, Cor ; van den Boogaard, Hans ; Broekman, Gijs ; Corstiaensen, Boudewijn ; Damsté, Christiaan Paul ; van Dokkum, Onno ; van Dokkum, Piet ; van Dolderen, Jelis ; etc.
Werken op - met papier in Nijmegen en omgeving, Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', Nijmegen, van 4 december 1982 t/m 2 januari 1983
boek
Keywords: Nijmegen