Zien en gezien worden : Fotografische zelfbespiegeling in Nederland van ca. 1840 tot heden. (Nijmegen : Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', 1983)
Abramovic, Marina ; Arts, Arno ; Bergsma, Aube ; Blok, Diana ; Blumenfeld, Erwin ; Botman, Harm ; Botman, Machiel ; Breijer, Charles ; Broekmans, Marlo ; Citroen, Paul ; Coppens, Jan ; Cremers, Stella ; Dibbets, Jan ; Divendal, Leo ; Evers, Winfred ; Eijkelboom, Hans ; etc.
Zien en gezien worden : Fotografische zelfbespiegeling in Nederland van ca. 1840 tot heden, Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', Nijmegen, 3 december 1983 t/m 15 januari 1984
boek
Keywords: Nederland