Vrij Spel : Nederlandse Kunst 1970-1990 : brochure. (Nijmegen : Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', 1993)
Likely, Seymour ; Van der Stokker, Lily ; Schouten, Lydia ; De Nooijer, Paul ; Bot, Marrie ; Martens, Peter ; Van Rest, Charly ; De Vaal, Elizabeth ; Visser, Carel ; Van der Ven, Lidwien ; Van den Assem, Marjolijn ; etc.
Vrij Spel : tentoonstellingenserie in drie Nederlandse musea: Hedendaagse Nederlandse Fotografie 1970-1990, Nijmeegs museum 'Commanderie van Sint-Jan', Nijmegen, 13 februari t/m 18 april 1993 ; Installaties van hedendaagse Nederlandse kunstenaars, Gemeentemuseum Arnhem, 6 maart t/m 2 mei 1993 ; Acht kunstenaars en hun keuze, Museum Het Catharina Gasthuis, Gouda, 6 maart t/m 2 mei 1993
boek
Keywords: Nederland