"Ung Belgisk Malerkunst" : En udstilling i den belgisje kulturuge Odense. (Odense : Fyns Kunstmuseum, 1973)
Anthoons, Willy ; Bertrand, Gaston ; Bonnet, Anne ; Collignon, Georges ; Cox, Jan ; Creuz, Serge ; Delahaut, Jo ; Lismonde ; Mendelson, M. ; Milo, Jean ; Mortier, Antoine ; Quinet, Mig ; Slabbinck, R. ; Van Lint, Louis
"Ung Belgisk Malerkunst" : En udstilling i den belgisje kulturuge Odense, Fyens Stifts Kunstmuseum, Odense, 1. - 22. sept. 1973. En udstilling inden for rammerne af Den belgisk-danske kulturaftale i samarbejde med. Det belgiske kulturministerium, Internationale Kulturelle opgaver Kunstpropagandatjenesten
boek
Keywords: België