Photopia 89 : Definitie Fotografie. (Oirschot : Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, 1990)
Artus Vila, Mariona ; Beion, Olivier ; Brügger, Susanne ; Cubas, Joël ; van Dooremaalen, Guido ; Horn-Lingk, Anita ; Lingk, Jürgen ; Martens, Kees ; Martos, F. Franco ; Miner, Laura Diez ; Pasquiers, Olivier ; Poortman, Robert ; Rosenfeld, Daniela ; Schoplick, Octavia ; Schruf, Dagmar ; Timmermans, Ewald ; Tirot, Nathalie ; Wessing, Piet
Photopia 89 : Definitie Fotografie, Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, Oirschot, 19 augustus tm 16 september 1990
boek