Het Vlaams Expressionisme. - Museum voor Schone Kunsten, Oostende (Brussel : éditions de la Connaissance, 1961)
Schirren, Ferdinand ; Servaes, Albert ; Daeye, Hippolyte ; De Smet, Gustave ; Paerels, Willem ; Tytgat, Edgard ; Spilliaert, Leon ; Van de Woestijne, Gustave ; Van den Berghe, Frits ; Brusselmans, Jean ; Permeke, Constant ; Jespers, Oscar ; Ramah ; Jespers, Floris ; Cantre, Josef ; Maas, Paul ; De Sutter, Jules ; Malfait, Hubert
Het Vlaams Expressionisme, Feestpaleis (Museum voor Schone Kunsten), Oostende, 15 juli - 31 augustus 1961
boek