Europa-prijs voor schilderkunst Oostende 1964. - Casino Kursaal, Oostende; Stad Oostende (Oostende : Kultureel Centrum, 1964)
Andersson, Bengt ; Bachen, Victor ; Bitker, Colette ; Blokhuis, Peter ; Chandra, Avinash ; Chemay, Jacques ; Cottet, Charles ; De Clercq, Hugo ; Defesche, Pieter ; Dreyer, Paul ; Fahrner, Kurt ; Friedeberger, Klaus ; Fruhtrunk, Gunter ; Gerhard, Ludwig ; Genkinger, Fritz ; Grooters, Jules ; Hawoli ; Heidelbach, Karl ; Jochims, Reimer ; Johansson, Sven ; etc.
Europa-prijs voor schilderkunst Oostende 1964 / Prix Europe de peinture, 20/9 - 31/10/1964
boek