Europaprijs voor schilderkunst - Oostende 1971. - Casino Kursaal, Oostende; Stad Oostende (Oostende : Kultureel Centrum, 1971)
Jonsdottir, Matthea ; Kocsis, Imre ; Kupper, Jo Hanns ; Londot, Louis-Marie ; Maat, Rien ; Maes, Jean-Pierre ; Matsutani, Takesad ; Maul, Heribert ; Michaeledes, Michael ; Mitchell, William ; Morisson, Philippe ; Nalecz, Halima ; Ollsson, Arne ; Ortlieb, Evelyn ; etc.
Europaprijs voor schilderkunst / Prix Europe de peinture / Europe Prize for painting / Europapreis für Malerei, Casino Kursaal, Oostende, 19.6. - 31.7.1971
boek