Europaprijs voor schilderkunst - Oostende 1978. - Casino Kursaal, Oostende; Stad Oostende (Oostende : Kultureel Centrum, 1978)
Barten, Walter ; Berbe, Guy ; Blanco, Francisco ; Celie, Pieter ; Clement, Frans ; Costa Beiro, Alfonso ; De Guimaraes, José ; De Jong, Harm ; Dings, Nicolaas ; Dusepuclchre, Francis ; Friedrich, Hans ; Frimout, Cyr ; Fuit, Marinus ; Greenhalgh, Derek ; Grotenbreg, Johannes ; etc.
Europaprijs voor schilderkunst / Prix Europe de peinture / Europe Prize for painting / Europapreis für Malerei, Casino Kursaal, Oostende, 16.9 - 15.10.1978
boek