Europaprijs voor schilderkunst - Oostende 1980. - Casino Kursaal, Oostende; Musée Verviers (Oostende : Kultureel Centrum, 1980)
Andringa, Hans ; Bittenbinder, Janos ; Blomme, Jos ; Bougelet, Patrick ; Cuenca, Jean-Claude ; Daels, Frans ; De Guimaraes, José ; Demarest, Jan ; Dibbets, Elzo ; Dings, Nicolaas ; Fauville, Daniel ; Gestels, Ronald ; Glasker, Horst ; Goblet, Patrick ; Goldwicht, Serge ; Hennes, Jockel ; etc.
Europaprijs voor schilderkunst / Prix Europe de peinture / Europe Prize for painting / Europapreis für Malerei, Casino Kursaal, Oostende, 30.8. - 28.9.1980 ; Musée Verviers, 6.10. - 3.11.1980
boek