Europaprijs voor schilderkunst - Oostende 1982. - Casino Kursaal, Oostende; Musée Verviers (Oostende : Stadsbestuur Oostende, 1982)
Maet, Marc ; Hendrickx, Sjef ; Van Isacker, Philip ; Van Gestel, Fik ; Pacheco, Ana Maria ; Pfannenmüller, Urs ; Porath, Karin ; Verbeke, Jan ; etc.
Europaprijs voor schilderkunst / Prix Europe de peinture / Europe Prize for painting / Europapreis für Malerei, Casino Kursaal, Oostende, 11.9. - 10.10.1982 ; Musée Verviers, 15.10. - 2.11.1982
boek