Europaprijs voor schilderkunst - Oostende 1990. - Casino Kursaal, Oostende (Oostende : Stadsbestuur Oostende, 1990)
Van Bossche, Guy ; Rektenwald, Zsoka ; Schmidt, Stefan S. ; De Guchtenaere, Nico ; Kalfas, Christos ; Rein, Andreas ; Vandepitte, Eric ; De Jonge, Karenina ; Domenech, Antonio ; Houtbraken, Josée ; Monfort, Hervé ; Nicaise, Christine ; Roderburg, Johanna ; etc.
Europaprijs voor schilderkunst / Prix Europe de peinture / Europe Prize for painting / Europapreis für Malerei, Casino Kursaal, Oostende, 9.9.1990 - 7.10.1990
boek