Europaprijs voor schilderkunst - Oostende 1993. (Oostende : Stadsbestuur Oostende, 1993)
Vermeiren, Florent ; Linehan, Aidan ; Otero Iglesias, Jesus ; Cretu, Dorin ; Rein, Andreas ; Tallagrand, Didier ; Vekemans, Bruno ; Ansker, Evelyne ; Biernacki, Andrzej ; Borghouts, Karin ; Breugelmans, Karel ; Bruyneel, Hans ; De Guchtenaere, Nico ; De Meyer, Luc ; Donjacour, Angèle ; etc.
Europaprijs voor schilderkunst / Prix Europe de Peinture / Europapreis für Malerei / Europe Prize for Painting, Stedelijk Museum, Oostende, 20.6.1993 - 29.8.1993
boek