De Stilte van de Beweging. (Otterlo : Rijksmuseum Kröller-Müller, 1968)
de Camargo, Sergi ; Mack, Heinz ; Morellet, François ; Le Parc, Julio ; Rickey, George ; Sobrino, Francisco ; Soto, Jesus Raphaël ; Tomasello, Luis R. ; Uecker, Günther ; Yvaral (Jean-Pierre Vasarely)
De Stilte van de Beweging, Rijksmuseum Kröller-Müller, Otterlo, 27 juli - 15 september 1968
boek