15. Jugoslavenski Biennale Mladih 1989. - 15. Jugoslavenski Biennale Mladih 1989 / 15. biennale mladih jugoslavenskih umjetnika Rijeka 1989 (Rijeka : Moderna Galerija, 1989)
Adzievski, Tome ; Bada, Tibor ; Apostolovic, Srdan ; Banic, Marina ; Baskot, Gordana ; Behljulji, Mehmet ; Berce, Mitja ; Birsa, Darko ; Birtic, Marijana ; Bogdanovic, Zoran ; Boljat, Andelko ; Bozic, Danino ; Bozunovic, Sinisa ; Buric, Anka ; Bratusa, Mirko ; Cvetkov, Venko ; Cervek, Aleksander ; Colic, Lada ; Dakic, Danica ; Donkov, Perica ; Dugonjic, Pavle ; etc.
15. Jugoslavenski Biennale Mladih 1989 / 15. biennale mladih jugoslavenskih umjetnika Rijeka 1989, Moderna Galerija, Rijeka, juni, juli, august, septembar 1989
boek