Rotterdamse schilders, wandschilders en grafici - Van Jole, Marcel (Antwerpen : V.O.L.B.A., 1954)
Den Dikkenboer, Daniel ; De Vos, Henk ; Elenbaas, Wally ; Henkes, Dolf ; Romijn, Gust ; Timmer, Kees ; Van Roode, Louis
Rotterdamse schilders, wandschilders en grafici, Zaal Breckpot, van 22 mei tot 3 juni 1954
boek
Keywords: Rotterdam