Beeldententoonstelling Floriade. (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1960)
Butler, Reg ; Kolbe, Georg ; Paolozzi, Eduardo ; Meadows, Bernard ; Rodin, Auguste ; Richier, Germaine ; Lehmbruck, Wilhelm ; Minguzzi, Luciano ; Gonzalez, Julio ; Brancusi, Constantin ; Barlach, Emil ; Lipchitz, Jacques ; Moore, Henry ; Giacometti, Alberto ; Marcks, Gerhard ; Maillol, Aristide ; etc.
Beeldententoonstelling Floriade, Museum Boymans van Beuningen, Rotterdam, 25 maart - 25 september 1960
boek