Amerikaanse Schilderijen Collages. (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1966)
Albers, Josef ; Frankenthaler, Helen ; Gottlieb, Adolp ; Held, Al ; de Kooning, Willem ; Liberman, Alexander ; Motherwell, Robert ; Reinhardt, Ad ; Youngerman, Jack ; Yunkers, Adja ; Cornell, Joseph ; Goodnough, Robert ; Hedge, Gene ; Ippolito, Angelo ; Jess ; Katz, Alex ; etc.
Amerikaanse Schilderijen Collages, Museum Boymans van Beuningen, Rotterdam, 20 september '66 - 30 oktober '66
boek
Keywords: Amerika