Schijnbare Tegenstellingen : Zestien Italiaanse kunstenaars. - Cortenova, Giorgio (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1977)
Battaglia, Carlo ; Di Bello, Bruno ; Boetti, Alighiero ; Carrino, Nicola ; Cotani, Paolo ; Gastini, Marco ; Griffa, Giorgio ; Kounellis, Jannis ; Manzoni, Piero ; Mochetti, Maurizio ; Paolini, Giulio ; Pascali, Pino ; Lo Savio, Francesco ; Spagnulo, Giuseppe ; Uncini, Giuseppe ; Verna, Claudio
Schijnbare Tegenstellingen : Zestien Italiaanse kunstenaars, Museum Boymans-van Beuningen, Rotterdam, 9 december 1977 - 15 januari 1978
+ bijlage : I luoghi dell'arte / Giorgio Cortenova [6 p.] (Italiaans)
boek
Keywords: Italië