Textiel in progress. (Rotterdam : Rotterdamse Kunststichting, 1979)
de Goeij, Marijke ; Grootendorst, Corie ; Jansen, Paul ; van Epen, Marijke ; Garsthagen, Jan ; Verzijlbergh, Yvonne ; van den Akker, Elizabeth ; Kuil, Wilma ; van de Zee, Femie ; Anna (Verwey-Verschuure) ; Boom, Harry ; Ras, José ; Smits, Marianne ; Rietveld, Ellie ; Tas, Jenneke ; Kuyt, Harry ; Verhey Pols, Jaap Jan
Textiel in progress, groepstentoonstelling van Rotterdamse textielkunstenaars in expositiezaal 'De Doelen', Rotterdam, 16 maart - 1 mei 1979
boek