Textiel in Progress II. (Rotterdam : Rotterdamse Kunststichting, 1981)
van den Akker, Elisabeth ; Boom, Harry ; Engelse, Anke ; van Epen, Marijke ; Grootendorst, Corie ; de Hoog, Marian ; Jansen, Paul ; Kuil, Wilma ; Kuyt, Harry ; Postema, Dick ; Ras, José ; Smits, Marianne ; Tas, Jenneke ; Verheij Pols, Jaap Jan ; Verzijlbergh, Yvonne
Textiel in Progress II, expositiezaal 'de Doelen', Rotterdam, 8 mei tot en met 6 juli 1981. Deze werken, samgengevoegd in een portefeuille met als titel 'Textiel in Progress '81', zijn door de Rotterdamse Kunststichting voor dit doel aangekocht.
boek