Graffiti. - Groninger Museum, Groningen (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1983)
Blade ; Crash ; Dondi ; Futura 2000 ; Lee ; NOC 167 ; Quik , Rammelzee ; Seen ; Zephyr
Graffiti, Museum Boymans van Beuningen, Rotterdam, 22 oktober - 4 december 1983 ; Groninger Museum, Groningen, 14 januari - 26 februari 1984
boek