Het voorbeeld van de klassieken : De klassieke oudheid als inspiratiebron voor kunstenaars van het neoklassicisme tot heden. Educatieve tentoonstelling in aansluiting op het eindexamenonderwerp Tehatex van het VWO. (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1984)
Ernst, Max ; Maillol, Aristide ; Dali, Salvador ; Toorop, Charley ; Kounellis, Jannis ; Penone, Giuseppe ; Paolini, Giulio
Het voorbeeld van de klassieken : De klassieke oudheid als inspiratiebron voor kunstenaars van het neoklassicisme tot heden. Educatieve tentoonstelling in aansluiting op het eindexamenonderwerp Tehatex van het VWO, Museum Boymans-van Beuningen, Rotterdam, 5 februari t/m 15 april 1984
boek