Eindexamen (catalogus). - Hogeschool Rotterdam & Omstreken, Rotterdam (Rotterdam : Academie van Beeldende Kunsten, 1990)
Lock, Leen ; Bibo ; Bootsma, Jelske ; Euser, Marjon ; van Geel, Ad ; de Jong, Aletta ; Krul, Ifrea ; Meelkop, Roel ; van Oel, Martin ; Smit, Esther ; van der Ven, Marriëtte ; van der Werf, Erik ; etc.
+ bijlage '90 [13 p.] : ill.
Eindexamen (catalogus), Hogeschool Rotterdam & Omstreken - Faculteit der Kunsten en Architectuur, Academie van Beeldende Kunsten, Rotterdam, 1990
boek