Portret van een eindexamen : Academie van Beeldende Kunsten. - Hogeschool Rotterdam & Omstreken, Rotterdam (Rotterdam : Academie van Beeldende Kunsten, 1992)
Bachet, Fernand ; Brouwer, Jeroen ; Hartog, Pieter ; van der Lippe, Marieke B. ; Mus, Tanja ; Olbina, Kenneth R. ; Rosdorff, Dominique ; van Vliet, Peter ; van der Werff, Lie ; Wildeman, Anneke ; etc.
Portret van een eindexamen, Academie van Beeldende Kunsten, Rotterdam, 1992
boek