Portret van een eindexamen : Academie van Beeldende Kunsten. - Hogeschool Rotterdam & Omstreken, Rotterdam (Rotterdam : Academie van Beeldende Kunsten, 1993)
Boer, Cathrin ; Diepstraten, Babette ; van Etten, Edit ; Heemskerk, Nils ; Hogerzeil, Silvie ; Hoogeweij, Margot ; Kattenberg, Christiaan ; Kleinjan, Arthur ; Laaper, Petra ; Van der Laken, Tertius ; Litjens, Erna ; etc.
Portret van een eindexamen : Academie van Beeldende Kunsten, Rotterdam, 1993
kunstcatalogus