Brabant 1976 : Provinciale Kunsttentoonstelling. (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten, 1976)
Abel, Jean Marie ; Cardon, Eric ; Cornez, Jeanine ; Decaestecker, Lea ; Delnest, Robert ; De rijck, Mon ; Ghysels, Jean-Pierre ; Glorie, Raymond ; Halflants, Vincent ; Koenraad ; Lamberechts, Frans ; Mees, André ; Mestdagh, Roberte ; Neujean, Nat ; Nicaes, Christian ; Poubaix-Trojan, Marcelle ; Van Sumere, Hilde ; Van Schil, Hendrik ; Tapta ; Willequet, André ; Albert, Jos ; Beekman, Jan ; Bogart, Bram ; Brecx, Dominique ; Crommelynck, Albert ; De Boeck, Felix ; De Bruycker, Frans ; Degobert, Guy ; Delahaut, Jo ; Deroux, Carl ; De Taeye, Camille ; Eemans, Marc ; etc.
Brabant 1976 : Provinciale Kunsttentoonstelling / Exposition d'Art de la Province, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 16 tot en met 31 oktober 1976
boek