Zomaar een straat door de eeuwen heen. - Millard, Anne; Noon, Steve (Haarlem : Gottmer, 2012)
Dit boek schetst een beeld van hoe straten er hebben uitgezien van 10000 v. Chr. tot vandaag. Per dubbele bladzijde wordt telkens dezelfde straat in beeld gebracht in steeds een ander tijdperk, van vroeger tot nu. Bevat een tijdlijn met de markantste gebeurtenissen van de verschillende tijdperken.
A street through time
boek