The birth of the Studio : 1893-1895. - Houfe, Simon (Antique Collectors' Club, 1976)
Selectie van artikelen die eerder verschenen in 'The Studio' tussen 1893 en 1895.
Adlib record nr. 530000764
Engels
boek
Keywords: Arts and Crafts