L'Art 1900 ou le Style Jules Verne - Rheims, Maurice (Parijs : Arts et Métiers Graphiques, 1965)
geschreven in 1965 is dit boek nog steeds een standaardwerk over de art nouveau in al haar facetten en over alle kunstdisciplines heen; men vindt er oa een mooie foto van het Volkshuis van Horta in terug
Adlib record nr. 530000772
Frans
boek
Keywords: art nouveau