Bauhaus 1919-1928. - Bayer, Herbert; Gropius, Walter; Gropius, Ise (New York : Museum of Modern Art, 1975)
Originele tekst uit 1938; vele bijdragen van leraars die er werkten; evenzeer een werk van Bauhaus als een werk over Bauhaus.
Engels
boek
Keywords: Bauhaus; Gropius, Walter; Interbellum; Duitsland