Walter GROPIUS : Bauten und Projekte 1906 - 1969. - Gropius, Ise (Berlijn : Bauhaus - Archiv, 1977)
catalogus bij de reizende tentoonstelling over het architecturaal werk van Walter Gropius; met tekst die speciaal voor de catalogus geschreven werd door zijn tweede vrouw Ise [Frank] Gropius.
Adlib record nr. 530002558
Duits
boek
Keywords: Gropius, Walter; 1906 - 1969; modernisme; Duitsland