An Architect and his client : Frank Lloyd Wright and Francis W. Little. - Heckscher, Morrison; Miller, Elizabeth G. (New York : The Metropolitan Museum of Art, 1973)
focus op de relatie tussen architect en bouwheer ihb over de bouw van het zomerhuis in Northome, dat FL Wright bouwde voor de hr Little
Adlib record nr. 530002769
boek
Keywords: Wright, Frank Lloyd; Verenigde Staten van Amerika