Pionniers du XXe siècle : GUIMARD HORTA VAN DE VELDE. - Delevoy, Robert-L. (Parijs : Musée des Arts Décoratifs, 1971)
catalogus bij de tentoonstelling in het Musée des Arts Décoratifs, Paris, voorjaar 1971
Adlib record nr. 530002827
Frans
boek
Keywords: Horta, Victor; Guimard, Hector; van de Velde, Henry; art nouveau; Parijs; Brussel