Sori Yanagi designer opere dal 1950 al 1980. (Milano : Silvia Editrice, 1980)
overzicht van het werk van Sori Yanagi tussen 1950 en 1980; voorwoord door Charlotte Perriand, met wie hij een tijd samenwerkte
Adlib record nr. 530002863
Italiaans
boek
Keywords: Yanagi, Sori; eigen tijd; Japan