Maud Henon, tapisseries de haute lisse. - Gijsen, Marnix ([S.l.] : Printing Van den Bossche, 1989)
voorwoord door Marnix Gijsen; Maud Henon was ontwerpster van wandtapijten, schilderes, tekenares, pastelliste. Vrije leerlinge van o.m. R. Degenève en Ph. Cockx te Brussel, verdere opleiding in het atelier te Sint-Lambrechts-Woluwe (1955). Weefde haar figuratieve en lyrisch abstracte tapijten meestal zelf.
Adlib record nr. 530004989
Frans
Nederlands
Engels
boek
Keywords: Henon, Maud; Brussel