La Cambre et l'Architecture. Un regard sur le Bauhaus belge. / Un regard sur le Bauhaus belge. - Aron, Jacques (Brussel : Pierre Mardaga, 1982)
Het boek reconstrueert de ontstaansgeschiedenis van de school 'La Cambre' in Brussel; met name de richting architectuur wordt belicht: de school kreeg als bijnaam 'le Bauhaus belge'
Collection Architecture olv Geert Bekaert
Frans
boek
Keywords: La Cambre; 1927 - 1980; België