Metallkunst : Kunst vom Jugendstil zur Moderne (1889-1939) Sammlung Karl. H. Bröhan, Berlin, Band IV. - Bröhan, Karl H. (Berlijn, 1990)
de museumcatalogi van het Bröhan-Museum zijn alle standaardwerken over de art nouveau; dit deel gaat over de collectie metalen voorwerpen: bestek, vazen, schalen etc in zilver, koper, messing en tin.
Adlib record nr. 530005929
Duits
boek
Keywords: Bröhan-Museum - Landesmuseum für Jugendstil, Art Deco und Funktionalismus (1889-1939); 1889 - 1939; Berlin