Ernst-Ludwig Kirchner und das Folkwang-Museum Hagen. - Hesse-Frielinghaus, Herta (Münster Westfalen : Verlag Aschendorff, 1974)
brievenboek met brieven van, aan of over de kunstenaar Kirchner; bevat o.a. ook brieven van Henry van de Velde
Adlib record nr. 530006214
Sonderdruck aus der Zeitschrift WESTFALEN; 52. Band 1974 Heft 1-2 (nicht im Handel erhältlich)
Duits
boek
Keywords: Osthaus, Karl Ernst; van de Velde, Henry; 1906 - 1922; Duitsland