Alev Ebüzziya Siesbye - Clark, Garth (Istanboel : Kale Group of Companies, 1999)
Deze monografie verscheen naar aanleiding van 25 jaar kunstenaarschap van deze Turkse keramiste; zij studeerde in Istanboel en ontwierp o.a. voor Rosenthal en Royal Copenhagen; leeft en werkt sind de jaren zeventig in Parijs
Turks
Engels
boek
Keywords: Siesbye, Alev Ebüzziya; 1974 - 1998; Turkije