La Faïencerie de Wasmuël : Trois familles, une faïencerie - Van Nerom, Claire; Meyer, Jacques (Namur : Noyé, 1997)
Wasmuël ligt vlakbij Bergen, in de Borinage, België; dit boek schetst de bedrijvigheid van verschillende generaties keramisten die er aan het werk waren in de manufactuur Wasmuël
Adlib record nr. 530006866
Frans
boek
Keywords: Wasmuël faëncerie; 1800 - 1960; België