From design to industrial design. : The work of Jan Trägardh. - Gelfer-Jorgensen, Mirjam (Denemarken : Kunstindustrimuseet Rhodos, 1989)
Overzicht van het werk van de Deense industriële designer Jan Trägardh; hij ontwierp o.a. één van de eerste mobiele telefoons
Deens
Engels
From design to industrial design. The work of Jan Trägardh.
boek
Keywords: Tragardh, Jan; Bodum AG; Ikea; Bang & Olufsen; 1950 - 1989; Eigen Tijd; Denemarken