Zwischen Kunst und Industrie. Der Deutsche Werkbund : Der Deutsche Werkbund. - Fischer, Wend; Die Neue Sammlung, München (München : Die Neue Sammlung, Staatliches Museum für angewandte Kunst, 1975)
Catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling; zeer omvangrijk werk, ontstaan van het modernisme in Duitsland, architectuur en stedebouwkundige planning, design; Bauhaus; Weissenhofsiedlung in Stuttgart
Duits
Zwischen Kunst und Industrie der Deutsche Werkbund [München]
Zwischen Kunst und Industrie der Deutsche Werkbund [Berlin]
Zwischen Kunst und Industrie der Deutsche Werkbund [Hamburg]
boek
Keywords: Deutscher Werkbund; 1906 - 1940; Duitsland