Van De Velde. - Hida, Toyojiro; Daenens, Lieven; Hüter, Karl-Heinz; Tsuchida, Maki; Miyazawa, Masao (Tokyo, 1990)
Catalogus van de eerste tentoonstelling in Japan die volledig gewijd was aan Henry van de Velde; Mr Lieven Daenens, toenmalig directeur van (toen nog) het museum voor Sierkunst, Gent, was gast-curator en schreef oa een hoofdstuk in het boek; een aanzienlijk aantal stukken uit Gent werden in bruikleen gegeven en getoond op de tentoonstelling.
Adlib record nr. 530007928
Engels
Japans
boek
Keywords: van de Velde, Henry; art nouveau