De Noordelijke traditie. Leen Quist, keramiek & De keramiekcollectie Koster en Quist. - te Duits, Thimo (Museum Boijmans Van Beuningen, 1993)
Leen Quist (1942) werkte eerst als leraar handvaardigheid en startte daarna als autodidact een eigen atelier. Leen Quist werkt met porselein, kenmerkend zijn de vaak geometrische lijnen die worden uitgesneden en vervolgens weer worden opgevuld met een blauwe kleur. Dit boek is de catalogus van de tentoonstelling in Boymans-van Beuningen in Rotterdam, 1993.
Nederlands
Engels
De noordelijke Traditie. Leenquist keramiek en de keramiekcollectie Koster en Quist
boek
Keywords: Quist, Leen; Nederland